söndag 31 januari 2010

Kryssa Daniel!

Igår var det nomineringsmöte för att fastställa Fps riksdagslista för Skåne Västra. Vi går till val på en fantastiskt stark lista. Torkild Strandberg, kommunalrådet från Landskrona toppar tillsammans med Tina Acketoft, riksdagsledamot från Höganäs. Tredjeplatsen besätts välförtjänst av Christer Sörliden från Helsingborg som gör ett jättejobb som gruppordförande för Fp gruppen i Region Skåne och som ordförande i Habiliteringsnämnden.


För oss i Eslöv gläds vi extra mycket med vår ordförande Daniel Rhodin som parkerar på femteplatsen i sin första valrörelse. Daniel har snabbt gjort sig känd i bloggossfären och i Eslövspolitiken när han skrivit med inlevelse och kunskap om integritetsfrågor och skola. Det är inte ovanligt att man blir politiskt aktiv på grund av en lokal fråga i Daniels fall var det Lunds Energis planer på att bygga ett gigantiskt kraftvärmeverk i Örtofta.


En annan anledning för oss eslövsliberaler att glädjas är att det är många, många valrörelser sedan vi hade en riksdagskandidat så högt som på plats fem. Så slutordet på detta inlägg blir naturligtvis vårt nya mantra: Kryssa Daniel!

SKD

1 kommentar:

  1. Länk till artikeln i Skånskan:
    http://www.skanskan.se/article/20100130/ESLOV/701309989/1005/*/*/rhodin-fp-hogt-pa-riksdagslistan

    SvaraRadera