söndag 12 september 2010

Valspurt

Daniel Rhodin, plats 1 till Kommunfullmäktige
Nu är det precis en vecka kvar tills vallokalerna stänger. På alla nivåer är det ett osedvanligt spännande och avgörande val;

Ska socialdemokraterna, efter 16 års styre i Eslöv, få lämna över till Alliansen, eller ska de lyckas med 20 års obrutet regerande?

Ska femklövern på regionnivå få fortsätta arbetet med att effektivisera och förbättra vård och kollektivtrafik, eller ska de rödgröna ta över och höja skatten rejält?

Ska Alliansen göra ett historiskt val och få egen majoritet på riksnivå, eller ska vi återgå till en haltande ams-politik, ett slopande av RUT-avdraget och en återgång i skolpolitiken?

När det gäller Folkpartiet Eslöv, så har vi aldrig tidigare satsat så mycket resurser som för detta val. Vi har det i särklass mest gedigna kommunala handlingsprogrammet, vi har jobbat hårt med att träffa människor, skriva insändare och driva opinion på denna blogg.

Nu är alla kort på bordet och det som kvarstår är att alla partier gör en sista insats för att få fram sina budskap. Målet för oss är att ingen ska tveka på vad Folkpartiet vill.

Allt kampanjmaterial ligger på vår hemsida för den som vill kolla en extra gång.

Vi söker också nya medlemmar, så är du intresserad så drar vi igång en "Nyfiken på politiken" i höst igen. Läs mer och anmäl dig här:

| SkD |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar