tisdag 23 februari 2010

Bian i Eslöv goes 3D

Ikväll var jag på invigning av den nya 3D-bion på Bian i Eslöv, där vi fick se filmen Avatar, som för övrigt är världens fjärde dyraste film genom tiderna. Filmen har spelats in med ny banbrytande stereoskopisk 3D-teknik som regissören James Cameron själv har varit med och designat. Själva utrustningen som har installerats på Bian har kostat 800 000 kr.

Filmen? Jösses!

Det var helt enkelt en enorm upplevelse - suverän film, det vackraste foto jag sett, grymt bra ljud och knivskarp 3D-upplevelse.

Särskilt roligt är det att det var i lilla Eslöv som jag fick uppleva denna revolution inom filmen. I Skåne finns, såvitt jag kan hitta, 3D-biografer i Malmö, Helsingborg och i just Eslöv. (SF startar även i Lund under Mars)

Så till alla Eslövsbor med omnejd - boka genast en biljett till Avatar på Bian i Eslöv, så får du 2:41 av ren upplevelse. 95 spänn är billigt, så köp, köp, köp.

Det är verkligen uppfriskande att det finns entreprenörer som vågar satsa så mycket pengar på en så liten ort som Eslöv - nu är det upp till oss konsumenter att stödja satsningen så vi får behålla vår biograf av högsta klass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar